Aisyah Farhana's FotoPage


My name: Aisyah Farhana
My Fotopage: http://aisyahfarhana.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Sony
Other: none
Sony
Friends:
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Wan Norizan Abdul Hamid
Latest entry:Koleksi Kain Ela Italy TERBARU : Kain Ela Italy KI016~ KI082
Kain Ela Italy- Kain berkualiti dengan corak yang menarik, sejuk dan lembut. Sukar berkedut dan mudah dijaga. Sesuai dibuat baju kurung tradisional atau moden. bidang 45", panjang 4m Harga: KI 016 ~ KI 018 : RM45.00 KI 019 ~ KI 082 : RM55.00 Penghantaran POSLAJU PERCUMA ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Maklumat Lanjut di http://www.kedaikainonline.com/ View this Fotopage entry
Kain ela Italy KI 078 ~ KI 082
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
che rozid mamat
Latest entry:Ekspedisi Angsi 2010
Angsi 28-30 Mei 2010 View this Fotopage entry
menuju puncak
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
sheems of soton
Latest entry:Koleksi Raya 2009
Opah's, Neneks, lots and lots of food, lots and lots of gassy drinks and lots and lots of kuih raya and rendang.. "tak ready lagi lah...hiyarkkk~~" View this Fotopage entry
mak n ini
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Enina Ayu and Yuhasnor Affandy
Latest entry:Moving out :)
Assalamualaikum everyone, Rasanya masih ramai lagi yang tak tahu saya dah berpindah ke http://ninaasno.blogspot.com. And saya akan continue to lock this fp. Tapi sebab saya terjumpa dari fotopage orang2 lain yg bertanyakan tentang password, so saya buka fp ni sekejap just utk bagitau yang saya dah pindah. Sila lah jenguk blogspot saya ye. p/s: saya akan start lock semula fp ni pada 14.3.2009 or maybe earlier. So please add me to your links. I will update more about Emilia and Elyssa :) Thanks ... View this Fotopage entry
lisa lagi
tiap wajah berkisah tiap madah bererti
Latest entry:santai
View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
Syahar aka Cahatomic
Latest entry:OARS: Gua Batu Maloi
Date : 19-21 Dec Venue : Gua Batu Maloi, Tampin, N9 gambar adalah courtesy almarhum kamera sendiri, kamera eza, kamera nisa dan jafarul warner juga. View this Fotopage entry
balikness
Jai Apis Nina Hafie
Latest entry:Its time to say goodbye
http://apis585.blogspot.com() Beautiful aunties, charming uncles & adorable friends.... See you guys @ our http://apis585.blogspot.com(new place) View this Fotopage entry
Posing mangga yg wajib
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
Azmi Taib
Latest entry:Rumah terbuka Malaysia Hall Sydney
View this Fotopage entry
Badrul dan Jannah
Latest entry:Hello
Hello people!! Am not really using this site anymore.....coz it is ever so slow to dwnld the pics!! Anyhow, I am more into uploading at my multiply site and facebook.... multiply: http://jannahbabe.multiply.com facebook ID: jannahbabe Although, I am only adding those who I know........sorry....unless the pics are for evryone to see!! Wassalam! :-D View this Fotopage entry
Nur singka
Latest entry:My Cookies
Inilah 3 jenis cookies yang sempat di buat minggu lepas.Insya Allah hari ni,saya akan siapkan 2 jenis lagi.Untuk mencukupkan menjadi 5 jenis. choc chips cookies - sy dapat dalam buku resepi.nanti saya beri tajuknya. tart nenas - resepinya diperoleh dari sini http://amisah.wordpress.com/2008/09/17/resepi-tat-nenas/ chocolates cookies,my favourite. Insya Allah,pulang nanti saya akan dengan sedaya upayanya menyiapkan 2 jenis cookies lagi. selamat hari raya semua! View this Fotopage entry
Musliza Musa
Latest entry:AFIQ and ALYA's birthday do at Kidz Zone Hartamas
finally i managed to upload pictures from afiq & alya's birthday party.. :-> We celebrated afiq's 4th & alya's 1st birthday at Kidz Zone, Hartamas Shopping Centre. Thanks to all guests for making the event a success. Thanks for the lovely presents too! :-) Hope everyone had a lot of fun! I know my family & I did.. HAPPY BIRTHDAY TO AFIQ & ALYA!! :bounce_g: :bounce_m: :bounce_b: :bounce_o: :bounce_p: :bounce_flash: View this Fotopage entry
helmy & family (they came late)
Shaari Rahman
Latest entry:aktiviti yaya nge adik tiap2 petang berbasikal
aktiviti yaya nge adik tiap2 petang..berbasikal..bersame husna... View this Fotopage entry
ni nak g jln2 pusing laa tu...
Atika Latif
Latest entry:Trip to Cameron Highland
It was a last minute trip to Cameron Highland. We stayed at Equatorial Hotel. The tea-and- scones break is absolutely not to be missed. We even bought really cheap veges at Kea Farm. View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
Harizah Mohd Yaacob
Latest entry:Phuket Vacation
View this Fotopage entry
anom ahmad
Latest entry:I have moved....
This is the link to my new online album.... http://photoblog.com/anom75(http://photoblog.com/anom75). From now on, there'll be no more new updates in my FP. Thanks for dropping by :-D View this Fotopage entry
Nak ice cream?
juanita jaafar
Latest entry:Ali Kacau Paksu Wat Homework
Memula dia tengok paksu dia buat homework. tak kaco pon..khusyuk jek dia tak lama lepas tu..dia nak tulis kat buku sekolah paksu dia pulak. dia pon nak sibuk jugak lastly, dia pulak ajar paksu dia cemane nak wat homework.. $-) View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
iman iman
Latest entry:bilakah ianya akan berakhir???
PhD ... saat yang amat menduga bagi insan2 yg diduga. View this Fotopage entry
mama sara
Latest entry:Ameer today..
Ni adalah gambar terbaru Ameer. Now, Ameer dah mula berdiri dan bertatih di kerusi...walau pun baru mencecah 8 bulan..then, satu lagi dah nampak gigi dua batang kat bawah...heheheh...maju betul anak bujang aku ni...lain pulak ngan kakak dia...haiya....banyak cakap sudah sekarang ni..kenkadang aku panggil dia makcik..bleh pulak dia marah..bukan makciklah...panggil kakak...heheheheh... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Sabariah Mat Ali
Latest entry:Syukur Alhamdillah....
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana mengurniakan kejayaan yang manis ini buat suami tercinta....Dapat dirasakan berapa beratnya bebanan dan debaran menunggu tibanya hari ini.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan hubby berjaya dalam vivanya hari ini...Tahniah ...tahniah...tahniah...Alhamdulillah View this Fotopage entry
Liza Yaakup
Latest entry:it's a revolution!
well.. not in the major way.. I'm blogging now.. starting today.. I have finally found the one. The blog space for me.. finally after months of searching.. (passively). My new phone has led me to it.. and I thank God. It's really packed with things that I want. Incredibly customizable. It's 1.30 am and I'm not in bed yet.. I'm kinda excited really hehe... I shud hit the sack like.. right now but not before this http://babyripp.vox.com no turning back now.. i guess.. View this Fotopage entry
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Nadia Ahmad
Latest entry:Jom Jusco
Pakai baju melayu again.. ingatkan raya je boleh pakai baju melayu.. Ni baju melayu pertama saya.. actually nek Nah buat baju ni dari kain tudung Ummi.. dia main agak2 je nak tgk Amirul Zakuan muat tak sblm dia buat baju melayu lain.. Pergi dulu, Ummi.. View this Fotopage entry
buat tak dengar je Ummi suruh turun
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
asmadz Gallery
Latest entry:Makan-makan Aidilfitri @ Antiaris
View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
anam n bita
Latest entry:Raya sana sini
ooooooooooooOOO View this Fotopage entry
Mama and Papa
Latest entry:Ihsan turns 3
For our little guy's 3rd birthday, we threw him a little party .....inviting a couple of M'sian families and friends. For the buffet, we served ayam tandoori, cheese naan, mee rebus, karipap & for dessert we had a birthday cake and ice cream. The event was fabulous I must say, everyone had a great time especially the birthday boy. He was the happiest kid alive basking in everyone's attention. View this Fotopage entry
andri irawan
Latest entry:nikahan fera kusuma wijaya dan eny
Assalamualaikum, Segala puji hanya milik Allah, sholawat bagi Rasulullah... Alhamdulillah acara pernikahan sahabat saya fera dan eny berjalan lancar yg diadakan tanggal 03 mei 2008 di bintaro, cuaca cerah dan banyaknya tamu yg hadir hingga malam hari turut memeriahkan acara... Sungguh menjadi sebuah kehormatan bagi saya untuk bisa meliput dan mendokumentasikan acara ini. Doa saya, semoga kalian berdua menjadi keluarga sakinah, mawaddah warahmah... Foto2nya akan segera saya uploud disini...harap sabar d... View this Fotopage entry
Nadhirah Zahirah Azizul Rahman
Latest entry:Malaysian mourns the loss of Nurin Jazlin
In memory of Nurin Jazlin,8. Al Fatihah No action or words can erase the sorrow and pain of losing a child. I am a parent and my heart goes to Nurins mom and dad. May Allah strengtens their hearts, and grants healing and acceptance. Arwah is in a better place now, dan telah menemui Allah penciptanya. View this Fotopage entry
azrin hilmi
Latest entry:bonfire
View this Fotopage entry
Annuardi Mohd Ali
Latest entry:Tasik Melati, Perlis
When I was studying in MRSM 15 years ago, I never had the chance to go to this lake. This was my second trips to this tranquil lake in two months. View this Fotopage entry
sunset over perlis
Neoardi The One
Latest entry:Update: Belajar menggunakan Fotopage
Hari aku ajar JC guna fotopage. LOL View this Fotopage entry
After
Radin Mas Ayu
Latest entry:Japan 1 (Tokyo)
View this Fotopage entry
Farah Bahari
Latest entry:Wedding Trilogy III: Zuhara's wedding ~ 28 July 2007
Ni la reason nye aku buat trilogy ni... sbb baru lepas Zuhara's (aka Zuer) wedding last weekend... Kiranya penutup la for the year.... erk... ye ke? Yan? :-D Anyways, we had everyone at Zuer's wedding!!! Complete all 9 of us! Best! Best! Zuer is one half of twins (Zuraina) and I think I rapat with her sebelum Zuraina and everyone else in the class sbb dia deskmate aku (I think, cant remember now haha). Sampai Zuer tukar kelas pun boleh sedih k... padahal kelas sebelah je. Siap boleh jenguk2 lagi kat di... View this Fotopage entry
adik cutes
Latest entry:07/07/2007
Muhammad Faizan bin Mohd Fairuz View this Fotopage entry
Izzat Daniel Norhisham
Latest entry:When I was a Toddler.....
pics courtesy of Mansion House Nursery View this Fotopage entry
kamalyla apandi
Latest entry:TIOMAN
View this Fotopage entry
batch hifivers
Latest entry:Next Hi-Fiver's G.....
Dulu Ming & Sue, Sekarang Ming & Sue + Syahid View this Fotopage entry
Lini Azly
Latest entry:Langkawi Vacation Break
It was a good trip for the 'three' of us! after hard days at work.. this beach holiday was something we've been looking forward to for so long.. cable car was fun.. but very scary for me.. i crossed the super duper terrifying bridge just for dear hubby... so he owed me big time! :-) Cruised all around the island.. and good weather... next trip?? somewhere which requires passport!!! yippeeeee............. View this Fotopage entry
thanks hun.. for the wonderful holiday!
Auzani Ridzwan
Latest entry:Rewang2 at the Curve, Mutiara Damansara
Rewang2 on a lazy Sunday to the Curve. Again packed into Angah's Avanza, this time with all the maids in tow as well. Chinese New Year decor are all up. Had some toffee and butterscotch New Zealand ice cream, then headed to some old fashioned kopitiam for some roti kaya bakar and nasi lemak. View this Fotopage entry
Sharinawati Ibrahim
View this Fotopage latest entry
Alia comel...
judd scravius
Latest entry:Pasar Ramadhan Kubang Kerian
Venue: Kubang Kerian, Kelantan Date: 21 October 2006 View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Ayah dan mami Faiz
Latest entry:Link Baru
Insya Allah mulai saat ini kami juga akan menyimpan foto2 yang baru disini, selain di flickr.. http://picasaweb.google.com/amelia.azma/ View this Fotopage entry
izi syronicca
Latest entry:New home...
Find me , Eiffel Tower and much more @ http://flickr.com/photos/syronicca :-> :-D View this Fotopage entry
Dzilal Abdullah Adnin
Latest entry:The place I became a mother...
St Mary's Hospital for women and children, Manchester, UK The day Nabihah was born, a mother was born too... :-D View this Fotopage entry
St Mary's Hospital
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
assie schcuzie
Latest entry:Graduation ceremony
I guess this is the happiest moment of my life (to this date). Thank you Allah for Your blessing, mak, abah, imah and epoi for the prayers, Bugsy and Akmal for the beautiful friendship, Dr Paul Lewin for being so cool and supportive (the best supervisor and friend ever), hmm... the list will go on and on. There are so many people out there who have made that graduation day (and result) possible. Ah.. you know who you are. Thanks ever so much! Hanya Allah yg dapat membalas :-) :-) ..mak, abah, the cert... View this Fotopage entry
My grad flowers, courtesy of Asda
ibu filzah
Latest entry::: virtually, kami pindah lagi ::
http://filzatulislam.blogspot.com() View this Fotopage entry
maszliana mohd tarli
Latest entry:Setiu, Last Year.
View this Fotopage entry
Ateh Ma
Latest entry:Kereta baru
Mummy bought this car for daddy. He wanted either a BMW/Mercedes, and I thought the Mercedes looks better. It's a present for daddy for all his hardwork, dedication, love and kindness towards us, his family :-) View this Fotopage entry
This car is way too big for mummy
khairie noori
Latest entry:Event 3- Majlis Bertandang (Bandar Baru Bangi)
View this Fotopage entry
yusoff alias
Latest entry:My sister's wedding
View this Fotopage entry
ombak jahat
Latest entry:A!sYa NaWaWi
Hv been a long time i havnt updattin my fotopages...well wat can i say am busy n am busy n am busy :-D ...heh thats not da real reason why i left my fotopages so long without updattin it... ummm..well wat da heck here goes nuthin...lets meet one of my fren.. # her name is aisya # she is sweet n adorable # she is my housemate # she is a big fan of peterpan ((totally fanatic gler)) n she also a fren to lokman(peterpan)... now focus on my pics...*background - my room *make up - me n nisa(my roomate) ... View this Fotopage entry
ina mohmad
Latest entry:My Precious....
I took such a long time to upload these pictures...but here there are..... My little sweetheart and precious one...Danial Aiman b Arman Haris.. Baru 2 bulan setengah tapi besarnya macam budak dah 5 bulan...:-D. Muka macam babah dia...tapi ummi dia tak kisah pun... Omel...omel...nya anak ummi ni! Geram... View this Fotopage entry
my sweetheart
Najuuwa Sabli
Latest entry:selamat hari raya aidilfitiri 2005
dah lama tak update.. skang ni dah selamat kat msia dah.. kerja dah 2 bulan.. at last, dapat beraya kat malaysia.. ni gambar2 raya ari tuh.. selamat hari raya semua dan maaf zahir batin.. View this Fotopage entry
bilqis
hetty syed
Latest entry:KYS 10th Anniversary
KYS is 10 years old on 3rd September 2005. I had not stepped into the compound for over 8 years. It was good to be back. Mixed feelings, but more good than bad :) View this Fotopage entry
Ram McDean :)
Khair Razlan Othman
Latest entry:..jaLanKu.. sEoRang RawaHiL..
Dulunya... kakiku melangkah lesu... Kini pantas berlari... Dulunya... wajahku suram Kini.. sinar berseri.. Dulunya.. hatiku gundah tak berisi.. Kini... penuh wadah bersemi.. Dulunya... omongku kosong.. Kini.. puitis berseni.. Dulunya.. aku insan yang hina.. Kini dan selamanya.. Rawahil abdi Yang Maha Esa... ~ Nukilan perjalanan Rawahil - Melrose, Scotland ~[img] View this Fotopage entry
..mUga raWahil kan kEkaL aBaDi..
juri ismail
Latest entry:gayat's wedding pictures.
on friday 27th august, me and june went to one of our best friend's wedding at dewan perdana felda. here are some pictures of syed edlee harith aka gayat and his new wife, aishah on their wedding night. may they have a lovely adventure together a couple and may it last forever and ever and ever and ever and ever and ever and ever... # sorry for the quality of the pictures. too difficult to pass thru the vip table and get close to the stage. hahahahha..my bad haaa.. orait. i'm out. View this Fotopage entry
selamat pengantin baru!!!

View this Fotopage latest entry
ATT TTT
View this Fotopage latest entry
aeisah mohamed
View this Fotopage latest entry
Marhaniza Kdin
View this Fotopage latest entry
bombay mari
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016